Livet, skolan och allting...

Livet, skolan och allting...

Om bloggen

Här samlar jag mina tankar, reflektioner och idéer kring saker som jag funderar över.

Folkkär doldis

allmäntPosted by Jonaz Björk Sat, November 27, 2010 14:55:18

Egentligen borde jag väl inte bry mig om sådant jag egentligen inte bryr mig om, men när konstigheterna blir för många kan jag inte låta bli att reagera.

Förtillfället finns det möjlighet för den som vill att slösa bort tid i TV-soffan med att spana på föredettingar, eller personer i farozonen att bli just detta, när de tolkar varandras musik. Programet heter "Så mycket bättre" och det påstås att det är landets mest folkkära artister som medverkar. TV4 beskriver själva serien "Sju folkkära artister lever ihop under en vecka och bjuder på hyllningssånger under varandras egen dag - det är Så mycket bättre det." Visst är det en helt oförarglig serie men knappast att gänget är det mest folkkära som går att uppbåda.

Därför blir det lite knepigt att läsa i kvällspressen att serien nu gjort doldisen September till folkkär. (http://www.expressen.se/noje/1.2229997/tv-succen-har-gjort-september-folkkar) Då faller ju grejen, eller är kanske konceptet Sveriges mest folkkära artister och en doldis det som man skall slipa till för att sälja in ytterligare en säsong.

Visst är detta ett icke-problem. Det som jag stör mig på är att stora delar av underhållningsbranschen tycks gått över styr och att synen på oss tänkbara konsumenter är att vi alla är idioter. Det går att ljuga och skarva och låtsas, och komma undan med det. Jag undrar är vad som skall till för att man skall slippa allt hittepå som vräks över oss.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.